Haken, hangers en kapstokken - Mart
Home / Stories / Haken, hangers en kapstokken

Haken, hangers en kapstokken

Opgeruimd staat netjes. Zeker in je interieur. Maar ja, hoe doe je dat met zwervende jassen, rondslingerend sokken en verdwaalde blouses? Juist, hang het aan een hanger.

Familieleden brengen natuurlijk veel gezelligheid met zich mee. Maar ze zorgen ook voor de nodige rommel in huis. En omdat je niet altijd de tijd hebt om alles op te vouwen en weg te leggen, biedt de kapstok uitkomst. Een aantal leuke hangers of hippe kapstokken kunnen echte eyecatchers in huis worden.

Landelijke kapstok

Een kapstok moet passen bij de omgeving. In deze oude boerderij komt deze antieke kapstok helemaal tot z’n recht.  De kaarsen en kransen maken zelfs deze oude kapstok tot een prachtig stilleven. Het oud houten bankje is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Ideaal voor kinderen die nog wat moeite hebben om hun schoenen aan en uit te doen.

Kapstok stoer en eenvoudig

Kapstok

Stoer en eenvoudig

Antiek iets te zwaar in je interieur? Dan zijn deze steigerhouten planken misschien iets voor jou. Een steigerhouten plank aan de muur heeft een stoere en tegelijkertijd eenvoudige uitstraling. Bovendien zijn dit soort kapstokken vaak makkelijk zelf te maken.

Kapstok

Bijzondere hanger

Houd je van een beetje bijzonder? Dan kun je aan de slag met hout. Deze kapstok is gemaakt van resten van oude boomstammen. Een beetje zagen, lijmen, passen en meten en voilà, je hebt een unieke hanger.  

Kinderkamer kapstok  Kapstok

Leuk voor de kids

Schattig in de babykamer; deze oude plank geeft dit babykamerinterieur direct een wat minder gelikte uitstraling. Hierdoor wordt de kamer een stuk prettiger en warmer om binnen te komen. Gezellig voor jou én voor je kindje. 

Kapstok Hertengewei

Hertengewei

Een hertengewei in je woonkamer is prachtig als decoratie. Maar de uitstekende rozenstokken en stangen van het gewei kunnen ook perfect dienen als kapstok in je gang of kledinghanger in je slaapkamer. Je kunt gaan voor een flink gewei van en edelhert, of gaan voor een aantal kleine reegeweitjes. De geweien worden jaarlijks afgeworpen door de herten en reeën, en zijn prachtig als decoratie.