Drie kleurentrends voor in jouw landelijke interieur - Mart
Home / Stories / Drie kleurentrends voor in jouw landelijke interieur

Drie kleurentrends voor in jouw landelijke interieur

Wie denkt dat een landelijk interieur per definitie grijs moet zijn, vergist zich. Er zijn steeds meer kleuren in opkomst, die ook perfect passen in een landelijke interieur. Daarom nemen we je mee door drie kleurentrends die prachtig matchen met een landelijk interieur.

Bruin als het nieuwe zwart

Bruin is het nieuwe zwart. Van warme karameltinten tot een pittige, roodbruine accentkleur: bruin is de basis voor de meest uiteenlopende interieurs. Kies jij voor een verzameling van dezelfde bruintinten of ga je zachte contrasten maken met bijvoorbeeld romige wittinten? Kan allemaal.


Foto: Loods5


Foto: Bloglovin

De gezelligheid van groen

De landelijke woonstijl staat synoniem voor wonen in het groen. Groen is een warme en natuurlijke kleur, die prachtig past de natuurlijke materialen van het landelijk wonen. Woon je stedelijk of wil je juist de aanwezige natuur extra naar binnen halen? Integreer dan een of meerdere vleugjes groen in jouw interieur! Of wat dacht je van een groenfluwelen bank als eyecatcher? Plaatje toch?

Foto: Mechantdesign

Groene bank Wonen Landelijke Stijl

 


Betoverend blauw

Waar grijs wat monotoon aan kan doen, zorgt blauw juist voor een frisse look.
Blauw laat je dromen van heldere hemels, frisse baden en een uitgestrekte zee. Tegelijkertijd geeft blauw ook een chique look and feel aan je interieur. Dus waarom er dan niet voor kiezen om deze gave kleur in huis te gebruiken?