Brei je interieur - Mart
Home / Stories / Brei je interieur

Brei je interieur

Breien is hot! Niet alleen voor je geitenwollen sokken of een schattig babytruitje. Maar alles wat gebreid is, kan nu ook in je interieur.  

Je kent ze wel; van die koude ochtenden waar je adem een rookwolk wordt en de nevel het gras bedekt. Je trekt je dikke winterjas weer tevoorschijn om de kou te trotseren, en zo gauw je weer binnen bent, zoek je de warmte op van de open haard of een zachte plaid. Deze herfst- en wintermaanden wil je immers zo knus mogelijk doorkomen. Je interieur moet daarom vanaf nu dé plek zijn waar je die warmte kunt opzoeken. Met de nieuwste breitrend, breng je deze warmte eenvoudig in je interieur. 

Gebreide poef

Breien is niet alleen meer iets voor oma’s. Zelfs de bekendste interieurontwerpers laten de pennen weleens tikken. Zo ontstonden de eerste gebreide poefs: stoere uitstraling, handig om op te zitten of ideaal te gebruiken als voetenbank. Let wel op de kwaliteit van de poefs. De goedkope exemplaren zijn vaak gemaakt van kwalitatief mindere wol of katoen dan de wat duurdere varianten. Prachtige en kwalitatief hoogstaande poefs zijn te koop bij onder andere interieurspecialist Mart Kleppe.

Gebreide plaids

Wil je je echt even helemaal terugtrekken in je eigen wereld? Koop dan zo’n heerlijke gebreide plaid. Heerlijk om je in te verstoppen tijdens de koude winterdagen. En als je hem even niet gebruikt, dient hij als authentiek woonaccessoire in je leunstoel. Voor een breed aanbod van prachtige plaids kun je onder andere terecht bij Mart Kleppe en sirjones.com. 

gebreid plaid interieur

Vloerkleden

Ruw en robuust zijn de prachtig gebreide vloerkleden van Texel Aran Rug, ontworpen door de interieurontwerpster Christien Meindertsma. De Texel Aran Rug geeft je het gevoel dat je op  een warme gebreide kabeltrui loopt. Deze stoere kleden hebben een prachtig design en zijn vervaardigd van unieke Texelse schapenwol. 

gebreide vloerkleden